2020. február 27. csütörtökÁkos, Bátor
EUR = 4.8074 RON
USD = 4.4186 RON
HUF = 1.4171 RON
GDP-növekedés = 4,1%
Átlagbér = 3075 lej (nettó)
Munkanélküliség = 3,8%
BET = 9,704.82(-0.76%)
Infláció = 3,6%
Alapkamat = 2,50%

A Prezi egyik alapítója is előad az idei EFIKOT-on

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

Erdély legnagyobb magyar nyelvű fiatal közgazdász találkozójára idén 20 előadó-meghívottat, illetve 200 résztvevőt várnak. A Romániai Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Frakciója által szervezett rendezvény hagyományosan plenáris előadásokkal kezdődik, amelyeket az előző évektől eltérően 4 szekció követ, melyek keretében sor kerülhet a résztvevők nézeteinek, tapasztalatainak az előadásokkal történő szembesítésére:

• Leadership
• Digitális marketing
• Üzleti protokoll
• Next generation, avagy az új generáció, ahol 30 év alatti tehetséges személyek beszélnek saját, megélt tapasztalataikról

Álmodj. Vállald. Vállalkozz! - az idei rendezvény jelmondata.

Kik adnak elő?

Somlai Fischer Ádám, a Prezi.com megálmodója és alapítója; Sas István, a magyar reklámszakma doyenje; Dr. habil. Papp-Váry Árpád PhD, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola általános rektorhelyettese, a Marketing Intézet vezetője; Kosza Aliz, stratégiai tanácsadó; Bánki Tamás, a Linkedin magyar szakértőjel; Kepes Ágnes, protokoll tanácsadó; Barabás László, az Accenture solution architect menedzsere, és még sorolhatnánk.

Az előadók listája folyamatosan bővül.

Hol, mikor?

Március 27-29 között, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar épületében. A program itt érhető el.  

Kiknek szól a konferencia?

Az egész Kárpát-medencéből érkeznek résztvevők – magyarországi, vajdasági és felvidéki fiatal magyar közgazdászok egyaránt rendszeres látogatóink, így remek lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, a tudományos és üzleti tapasztalatcserére. 

Március 26-ig lehet regisztrálni.

efikot
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális