2019. október 16. szerdaGál
EUR = 4.7537 RON
USD = 4.3082 RON
HUF = 1.4276 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 3075 lej (nettó)
Munkanélküliség = 3,9%
BET = 9,510.94(-0.36%)
Infláció = 3,84%
Alapkamat = 2,50%

Erdély legjobb üzleti tervét keresik

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

„Legfőbb célunk ezzel a versennyel az, hogy minél több erdélyi fiatalnak adjunk lehetőséget arra, hogy vállalkozásba kezdjen” – tájékoztatták a Pénzcsinálókat az Üzleti Tervek Versenye vetélkedő szervezői. A Junior Business Club negyedik alkalommal szervezi meg december 4-én a nagy sikernek örvendő rendezvényt.

Fontos szempont, hogy a meghívott befektetők és vállalkozók megvalósíthatóságot és üzletképességet lássanak az ötletekben és ezáltal támogatni tudják a versenyzőt – olasvható a közleményben, mely szerint idén is a BBTE sepsiszentgyörgyi kihelyezett tagozatának a partnerségében szervezkednek.

Az előző évekhez képest nagyobb elvárásokat tűztek ki maguk elé a kiötlők, hiszen Erdély szinten szeretnék megcélozni a fiatalságot. Felvették már a kapcsolatot a kolozsvári BBTE-vel, a csíkszeredai valamint marosvásárhelyi Sapientia Erdélyi Tudományegyetemmel, a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemmel és visszajelzést kaptak már udvarhelyi és  kézdivásárhelyi ifjúsági szervezetektől is. Az RMKT Ifjúsági Frakciója is nagy mértékben segít a verseny terjesztésésben.

Fotó: a tavalyi verseny díjazottjai 

A szervezők állítják: a versenyen a zsűri véleménye valós piaci meglátásokat képvisel, hiszen mindannyian aktív résztvevői a gazdasági életnek (pénzügy, könyvvitel, banki szektor.) Az üzleti tervek elkészítésében a kijelölt egyetemi tanároktól  kérhetnek útbaigazítást a résztvevők. A legkiválóbb üzleti terv megírója jelentős pénzösszegben részesül.

Jelentkezni legkésőbb november 7-ig lehet, az üzleti tervek leadásának határideje pedig november 29. Bővebb információk a versenyről itt. (hírszerk.)

versenySepsiszentgyörgy
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális