2018. július 17. keddEndre
EUR = 4.6550 RON
USD = 3.9774 RON
HUF = 1.4457 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 2487 lej (nettó)
Munkanélküliség = 4,6%
BET = 8,019.36(0.44%)
Infláció = 5,41%
Alapkamat = 2,25%

Innovatív ötletek dömpingje az Ifjúsági Üzleti Programon

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

Az egyhetes Ifjúsági Üzleti Programot (IÜP) a résztvevők által készített projektek bemutatása zárta. A bemutatókat modulonként négy zsűritag bírálta, akiket lenyűgöztek a munkák - írják a szervezők. 

Marketing modulon a feladat egy eladható termék és márka kombinációjának kidolgozása volt. A következő ötletek születtek: McDonald’s Excort & Modellügynökség, Smirnoff óvoda, Apple étterem és Green Peace vaskohászat. Ezen a modulon a Smirnoff óvoda végzett az első helyen, a megteremtői egy olyan óvoda kialakítására összpontosítottak, amely kifejezetten az elitréteget szólítja meg, olyan tevékenységekkel és szolgáltatásokkal, amelyek eleget tesznek az igényeiknek.

Üzleti tervezés alap és emelt szinten a Caffe International, Chill Caffee, Add Venture Park és Muffinistic tervek születtek. Első helyen a Muffinistic végzett, az alap szint képviselőjeként. „A good thing starts with Mmm…” hangzott el a csapat mottója. Egy olyan üzletlánc megteremtésére törekszenek melynek missziója a finom, egyedi, minőségi muffinok termelése és eladása. Az emelt szinten, első helyen a Villámkemence üzleti terv végzett, amelynek célja olyan gyorsan, a városban is elfogyasztható szendvicsek készítése volt, amelyek 100%-ban erdélyi alapanyagokból készülnek. 

A média modul versenyzőinek sem volt könnyebb dolguk. Feladatuk egy kiadvány elkészítése volt, videóval és prezentációval. Az ötletek között szerepel a „Mitől székely a székely?”, Csíkos zokni - művészetek a fókuszban, Endorfin - az öröm keresése és a székely tájszók hagyományok kutatása. Első helyen a Mitől székely a székely kiadvánnyal a Gobék csapata végzett, akik székely jellegzetességeket gyűjtöttek össze, mint például a viselet, az ízek, a nyelvjárások vagy éppen a bicska különlegessége. A support videó vírusként terjed, kevesebb mint 24 óra alatt 8,000+ nézettségénél járt. (hírszerk.)

Ifjúsági Üzleti Program
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális