2020. aug. 6. csütörtökBerta
EUR = 4.8336 RON
USD = 4.0757 RON
HUF = 1.4013 RON
GDP-növekedés = 2,4%
Átlagbér = 3189 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 8,568.90(0.11%)
Infláció = 2,68%
Alapkamat = 1,50%

Három új csatornát indít Magyarországon a Digi

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

Digi Life, Digi World és Digi Film néven két tematikus, valamint egy mozicsatornát indít el a mai naptól a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft, amely a Teszári Zoltán vezette romániai RCS&RDS-hez tartozik.

Míg a Digi Life európai és amerikai gyártók (Warner, BBC) által készített, életvitellel kapcsolatos műsorokat sugároz majd, a Digi World általánosabb tartalmú: élővilággal, történelemmel, utazással, tudománnyal és technológiával kapcsolatos programokat láthatnak a nézők.

A Digi Filmet prémium filmcsatornának szánja a szolgáltató, ahol többi között a Sony, az NBC vagy a Warner stúdió alkotásait sugározzák. A televíziók a szolgáltató hálózatán keresztül érhetők el. Előbbi kettőt kábeles és műholdas előfizetők egyaránt láthatják, akár HD minőségben is, míg a filmcsatorna a digitális kábeles és a műholdas előfizetőkhöz jut el - szerepel a szolgáltató közleményében.

A három új csatornával ötre bővült a Digi saját gyártású magyarországi csatornáinak száma: a társaság 2009-ben létrehozta a Digi Sportot, két évvel később pedig elindította ennek a társcsatornáját, a Digi Sport 2-t. (mti)

MagyarországtelevízióRCS & RDS
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális