2019. május 27. hétfõHella
EUR = 4.7612 RON
USD = 4.2560 RON
HUF = 1.4596 RON
GDP-növekedés = 4,0%
Átlagbér = 3075 lej (nettó)
Munkanélküliség = 3,9%
BET = 8,222.93(0.41%)
Infláció = 4,11%
Alapkamat = 2,25%

Vasárnap startol az Ifjúsági Üzleti Program Csíkszeredában

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

Miért veszteséges egy olimpia megszervezése? Van-e jövője egy Hello Kitty-sörözőnek? Marsraszállás, avagy hol kezdődik a hírérték?Az egyhetes program célja, hogy azok a fiatalok, akiket elgondolkodtatnak a fenti kérdések, egymást inspirálva fejlődjenek, szélesitsék látókörüket és szert tegyenek egy gyakorlatias és használható tudásbázisra.

Tizenkettedik alkalommal kerül megszervezésre az Erdélyi Ifjúsági Üzleti Program július 29. és augusztus 4. között Csíkszeredában a Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány, a CTP Transylvánia Egyesület, a Sapientia Magyar Tudományegyetem és a Csík Terület Ifjúsági Tanácsának együttműködésével.

A fiatalok három területen mélyíthetik el tudásukat: üzleti tervezés, marketing és média modul keretében. Egyhetes bentlakásos tábor formájában a résztvevők elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatnak magyarországi és erdélyi szakemberek irányításával. 

A programot beharangozó videó itt tekinthető meg. 

Az élménydús fejlődés lehetőségével korábban félezer erdélyi diák élt. A három helyszínen (Magyarországon, Kárpátalján és Erdélyben) futó program 1200-nál több öregdiákkal büszkélkedik. 

A vasárnap startoló esemény színvonalát - a magyarországi előadói csapat mellett többek között Diósi László OTP Románia vezérigazgató, Sógor Csaba európai parlamenti képviselő és Kurkó János György székelyföldi vállalkozó - és a program évtizedes sikeressége is biztosítja.

Az Ifjúsági Üzleti Programra korlátozott számban még lehet jelentkezni, akár a helyszínen is. Részletek a ctpiup.hu oldalon vagy a 0755456260-as telefonszámon. (hírszerk.)

Csíkszeredakonferencia
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális