2021. március 7. vasárnapTamás
EUR = 4.8831 RON
USD = 4.0924 RON
HUF = 1.3333 RON
GDP-növekedés = -3,9% (2020)
Átlagbér = 3620 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,3%
BET = 10,499.87(1.54%)
Infláció = 2,99%
Alapkamat = 1,25%

Nagyváradon találkoznak a Kárpát-medence fiatal közgaszdászai

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2015. április 24.

Július 13. és 15. között Nagyváradon kerül megrendezésre a második Kárpát-medencei Ifjú Közgazdászok Találkozója (KÁMFOR). A kétnapos rendezvény kiemelt célja a Kárpát-medence magyar ajkú fiatal közgazdászainak és az üzleti élet iránt érdeklődőknek egy olyan közeget biztosítani, ahol lehetőségük nyílik vállalkozási ismereteik és készségeik fejlesztésére, új kapcsolatok kialakítására és nem utolsó sorban a térség gazdasági potenciáljának megismerésére.


A Romániai Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Frakciója (RIF) és a Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Bizottsága (MKTB IB) által megrendezendő eseményre a Kárpát-medence minden övezetéből számítanak résztvevőkre. A konferencia keretén belül a hallgatóságnak plenáris üléséken és workshopokon nyílik lehetősége ismereteit tágítani a társadalmi felelősségvállalás, a közép-kelet európai vállalkozói környezet sajátosságai, a start-up-ok világa, a fenntartható gazdaság lehetőségei, illetve a család és karrier közti kapcsolat témáiban.

A rendezvény a plenáris ülésekkel veszi kezdetét, ahol többek között a Kolumbán Gábor, a Civitas Alapítvány alapítója, és Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő vezérigazgatója fognak előadást tartani. Az ezt követő szekció ülések Kádár Magor, Csibi Magor, Bitai László, Szabó Árpád, Kecsmár Attila és Gyulai István vezetésével fognak lezajlani.

A részletes program megtalálható a KÁMFOR weboldalán. Regisztrálni ugyanitt lehet, a részvételi díj június 30-ig, szállás nélkül 50 lej, szállással 80 lej. A július 1 és 6 között regisztrálók 70, illetve 100 lejt kell fizessenek, ha részt kívánnak venni a konferencián. (hírszerk.)

konferenciarmktefikot
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális